Golfvakantie Nederland

Zoek je een geschikte accommodatie voor je volgende golfvakantie? Nederland kent een groot aantal A-status golfbanen, maar in combinatie met een verblijf op Golf en Villaresort Harderwold in Flevoland zal je ultiem luxe vakantie vieren. Het Resort heeft 19 prachtige villa’s aan het water met elk een terras en steiger voor een eigen boot, of je kan er een op het park huren. Binnen enkele minuten zit je met je boot op het Veluwemeer.

De luxe villa’s op het park zijn volledig uitgerust en voorzien van alle gemakken. Enkele villa’s zijn zelfs door Jan des Bouvrie ontworpen.  De 18-holes golfbaan van Golfclub Harderwold ligt op slechts enkele minuten van het park. Hier kan men een heerlijk balletje slaan, mits in bezit van een GVB. Maar er is ook een recreatiebaan waar je geen GVB voor nodig hebt. Beginners en gevorderden zijn dus allemaal welkom tijdens hun golfvakantie. 

Golfvakantie: Golfbanen in Nederland

Ga je op golf vakantie dan boek je bij het villaresort Harderwold een vakantiehuis; golfbaan met 18-holes, een driving range en een recreatie Par-3 golfbaan liggen hier om de hoek. Zowel beginners als gevorderden, jong en oud, kan hier golfen tijdens z’n golfvakantie. Nederland heeft vele mooie golfbanen, en Golfclub Harderwold hoort hier zeker bij.

Het vakantiepark is tevens het hele jaar door geopend, ideaal voor een winter- of zomervakantie, of gewoon een weekendje weg. ’s Zomers kan je op het park en aan het water heerlijk genieten, en met een beetje geluk kan je ’s winters op het Veluwemeer schaatsen. Harderwold ligt tegen het Harderbos aan waar ook mooie wandel- en fietsroutes zijn uitgezet voor de liefhebber. Ook de kinderen zullen een geweldige tijd beleven bij Golf en Villaresort Harderwold; Walibi Holland in Biddinghuizen ligt op slechts 15 minuten rijden, en het Dolfinarium in Harderwijk ligt op slechts 10 minuten rijden. 

  1. Aan het water
  2. Naast de golfbaan
  3. Luxe villa's