Sloep verhuur via parasailing Nederland:

In ons verhuur pakket hebben wij de beschikking over 5 stuks Clever Admiral 465 sloepen. Alle sloepen zijn voorzien van een luxe kussenpakket, dus ook tijdens het varen of als u ergens stil wilt liggen en in alle rust van de zon wilt genieten, kunt u lekker relaxed zitten of liggen.

Onze sloepen zijn ingericht voor maximaal 6 personen, hebben een diepe kuip, zodat het voor kinderen een stuk veiliger is. Uiteraard kunt u tegen een kleine vergoeding een zwemvest voor uzelf of de kinderen bij ons huren.

Varen met onze sloepen, mag en kan iedereen vanaf 18 jaar. Na een instructie door een van onze mensen, is het zelfs kinderlijk eenvoudig. U kunt onze sloepen al huren vanaf 1 uur, tot een hele dag.

Een verzorgd dagje weg, ook dat kunnen we voor u regelen. Wij kunnen u desgewenst een picknick pakket in diverse soorten en maten leveren. Dit pakket is eventueel aan te vullen met een fris/bier/wijn pakket. Ook hierin bieden wij veel mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. Wilt u alleen gebruik maken van het fris- bier- wijn- pakket, dan kan dat natuurlijk ook.

U gaat varen met een van onze boten en komt tot de ontdekking dat u uw handdoeken bent vergeten, geen enkel probleem; wij kunnen u tegen een zeer bescheiden prijs een handdoeken pakket leveren.

Dus hoe u het ook wilt, wij kunnen in overleg met u er een leuke tijd op het water van maken. Reserveren van een boot is gewenst. Huisdieren zijn niet toegestaan op de sloepjes.


PRIJZEN SLOEPVERHUUR (max. 6 personen per sloep, excl. €100,- borg)

1 uur €35,-
2 uur €55,-
3 uur €75,-
Dagdeel 4 uur €100,-
Hele dag 8 uur €170,-

OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN
- Picknick of brunch pakket
- Frisdrank of een wijn & bier pakket (op nacalculatie)
- Handdoek (1 stuks, max. 6 stuks per sloep) €2,50

BEL ONS: +31 (0)6 20 449 633