1. Vakantiehuis met bootligplaats
  2. Aan het Veluwemeer
  3. Luxe villa's

Vakantiehuis met aanlegsteiger

Heeft u een vakantie aan het water in gedachten? Kom genieten van een luxe vakantie op Golf en Villaresort Harderwold. Dit vakantiepark is gelegen op een unieke locatie in Flevoland en het Veluwemeer is makkelijk te bereiken per bootje. Kies voor een vakantiehuis met aanlegsteiger, dan kunt u met uw eigen bootje aanmeren bij uw luxe vakantievilla. Een ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een vakantiehuis aan het water.

Luxe villa aan het water

De luxe vakantiehuizen met aanlegsteiger zijn geschikt voor 6 tot 12 personen. Hierdoor is het mogelijk om met het hele gezin of met vrienden en familie een vakantie aan het water te beleven. De vakantiehuizen zijn met recht villa’s te noemen. Ze zijn namelijk erg ruim en luxe ingericht, en bieden veel privacy. Een vakantiehuis met aanlegsteiger op Golf en Villaresort Harderwold laat u een relaxte vakantie beleven, zonder zorgen. In sommige van deze villa’s zijn huisdieren toegestaan! Ook zijn er accommodaties met sfeerhaard, meerdere badkamers en er zijn zelfs villa’s met sauna of jacuzzi. Sommige vakantiehuizen met aanlegsteiger zijn ontworpen door Jan des Bouvries, deze accommodaties hebben een bijzonder stijlvolle inrichting. 

Vakantie aan het water

De directe omgeving van het villaresort biedt de mogelijkheid om heerlijk te wandelen en te fietsen. Er is ook een leuke avonturen wandeling uitgezet met uitkijktoren en bruggetjes. Zin om een balletje te slaan? Dat kan op de 18-holes golfbaan die bij het Villaresort hoort. Maar als u overnacht in een vakantiehuis met aanlegsteiger of een vakantiehuis met ligplaats voor een boot, dan is het een must om met een boot eropuit te gaan. Villaresort Harderwold in Flevoland ligt namelijk aan het Veluwemeer, dat betekent dat u met uw bootje overal naartoe kunt varen en kunt aanleggen bij de verschillende strandjes. Geniet tijdens een vakantie aan het water in een luxe vakantievilla met ligplaats voor uw boot.