Vakantiepark aan het water

Als je graag vakantie viert in een vakantiepark aan het water dan zit je bij Golf en Villaresort Harderwold aan het goede adres. Dit luxe park aan de oostzijde van Flevoland ligt direct aan het Veluwemeer, in de gemeente Zeewolde.

Het park heeft 19 riante villa’s die men het hele jaar door kan huren, ideaal voor een winter- of zomervakantie of een weekendje weg. Alle villa’s liggen aan het water en hebben een steiger waar een eigen boot aangelegd kan worden, of je kan een boot op het park huren.

Afhankelijk van het type villa bieden zij plek aan 2 tot 10 personen, groot genoeg voor een gezin of vriendengroep. Ieder vakantiehuis aan het water is volledig en luxe uitgerust, en van alle moderne gemakken voorzien. Enkele van de woningen zijn zelfs ontworpen door Jan des Bouvrie, Nederlands bekendste interieurontwerper. 

Golf en Villaresort Harderwold: Vakantiehuis aan het water

Op Golf en Villaresort Harderwold kan je een vakantiehuis huren aan het water op werkelijk een toplocatie. Met een boot vaar je binnen enkele minuten het Veluwemeer op om te genieten van het natuurschoon en het warme zonnetje. Kom je in de winter dan zal je naar alle waarschijnlijkheid kunnen schaatsen op het meer.

De golfer zal ook graag zijn golfvakantie vieren op dit vakantiepark aan het water. Op loopafstand van het park ligt namelijk een 18-holes A-status golfbaan. Bij de golfbaan ligt ook een gezellig restaurant met terras waar het in de zomermaanden heerlijk vertoeven is. Ook kinderen zullen zich hier prima vermaken. Het Dolfinarium in Harderwijk ligt op slechts 10 minuten rijden, en Walibi Holland in Biddinghuizen op slechts 15 minuten. Het park ligt tegen het Harderbos aan waar mooie wandel- en fietsroutes zijn uitgezet, waar de natuurliefhebber zeker van zal genieten.  

  1. Aan het water
  2. Naast de golfbaan
  3. Luxe villa's