Vakantie Biddinghuizen

Een heerlijke vakantie bij Biddinghuizen in een luxe vakantievilla!

Wil je op vakantie naar Flevoland, en zoek je een mooi vakantiepark? Biddinghuizen, in Oostelijk Flevoland, staat bekend om haar recreatiegebieden en natuurlijk haar ligging aan het prachtige Veluwemeer. Golf en Villaresort Harderwold is een bungalowpark vlakbij Biddinghuizen waar je het gehele jaar door luxe vakantiehuizen kunt huren. Op het park liggen 19 op zichzelf staande villa’s die plek bieden aan 2 tot 10 gasten. De villa’s zijn allemaal ruim opgezet, smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken. Door optimaal gebruik van het land liggen alle villa’s aan het water, en kan je met een eigen boot of huurbootje gemakkelijk het Veluwemeer op. Het park ligt tegen het Harderbos waar vele fiets- en wandelroutes zijn uitgezet en waar een uitgebreide dierenpopulatie leeft zoals, onder andere, reeën en vossen, bevers en otters en vele vogelsoorten. Zowel de rustzoeker als de natuurliefhebber zal hier een heerlijke vakantie hebben.

Bungalowpark vlakbij Biddinghuizen

Wil je een villa huren vlakbij Biddinghuizen dan ligt Golf en Villaresort Harderwold op een unieke en ronduit prachtige locatie. Gezinnen met kinderen, vrienden en ook ouderen zullen een fijne tijd beleven op het vakantiepark. Biddinghuizen, het naastgelegen Zeewolde en Harderwijk in Gelderland vormen het driepunt waar het Resort ligt; aan het Veluwemeer en omgeven door de natuur. Fietsers en wandelaars zullen graag het Harderbos ontdekken en de waterliefhebber zal het Veluwemeer willen verkennen. Zelfs de golfer kan hier een golfvakantie vieren; op loopafstand van het park ligt namelijk een 18-holes golfbaan met A-status. Ook voor de kinderen is er genoeg vermaak. Het Dolfinarium in Harderwijk is binnen mum van tijd te bereiken, en met Walibi Holland in Biddinghuizen zijn ze een hele dag zoet. Daarnaast heeft het stadje Elburg een rijke geschiedenis en veel bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn.

  1. 19 prachtige villa's
  2. Direct aan het Veluwemeer gelegen
  3. Biddinghuizen en diverse recreatiegebieden liggen om de hoek
Walibi
Walibi

Walibi

Zet je schrap voor de wildste attracties van Walibi Holland. Echte snelheidsduivels weten wel waarom Walibi Holland het vetste pretpark is van de wereld.
Een villa huren
Een villa huren

Een villa huren

Boek uw vakantie in een luxe villa aan het water.