Vakantiepark Harderwijk

Zoek je dichtbij de Veluwe een mooi vakantiepark? Harderwijk, Zeewolde en Biddinghuizen vormen het driepunt waar het luxe Golf en Villaresort Harderwold ligt – in Flevoland, aan de over van het Veluwemeer.

Harderwold is een vakantiepark met 19 riante villa’s die allen aan het water liggen met een eigen steiger voor een boot. Je kan zelfs een boot op het park huren voor een paar uur of een dagdeel. De villa’s zijn stuk voor stuk modern ingericht en van alle gemakken voorzien om er een ontspannen vakantie van te maken. Er is een grote open keuken met inbouwapparatuur, de woonkamer heeft grote glazen deuren naar het terras voor een prachtig uitzicht op het water, de slaapkamers hebben comfortabele bedden en de badkamers zijn luxe afgewerkt. Wil je in nog meer luxe baden? Kies dan een van de villa’s die door Nederlands bekendste interieurontwerper, Jan des Bouvrie, is ontworpen. 

Golf en Villaresort Harderwold: Bungalowpark vlakbij Harderwijk

Golf en Villaresort Harderwold is een bungalowpark vlakbij Harderwijk met luxe villa’s aan het water. Het is een prachtige plek voor een rustige vakantie middenin de natuur. Maar je kan hier ook een golfvakantie vieren; op loopafstand van het park ligt namelijk een 18-holes golfbaan waar zowel beginners als gevorderden een balletje kunnen slaan.

Ook kinderen zullen zich vermaken op en nabij dit vakantiepark. Harderwijk met het Dolfinarium ligt namelijk op slechts kleine afstand, en Walibi Holland attractiepark in Biddinghuizen is maar 15 minuten rijden vanaf het park. Wil je lekker ontspannen en genieten van een fijne massage of sauna? Wellnessresort de Zwaluwhoeve is ook binnen een kwartiertje te bereiken. Het Harderwold vakantiepark bij Harderwijk biedt allerlei mogelijkheden om uitstapjes te maken. Maar rustig vakantie vieren op het park, omgeven door de prachtige natuur, mag natuurlijk ook. 

  1. Aan het water
  2. Naast de golfbaan
  3. Luxe villa's